Beleefd aanbevolen voor uw: loodgieterswerk, elektra, dakbedekking,  sanitair, centrale verwarming,  lood en zinkwerken en duurzame energie
apeldoorn  loodgieter  cv ketel  dakwerk  dakgoot  dakdekker  meterkast vervangen  duurzaam  zink  zinken dakgoot  upc aansluiten  kpn aansluiten  zinken kappen  dak lek  dak reparatie  vloerverwarming   zonne energie  zenta sol  avanta  remeha calenta  remeha cv ketel  lekkage  ketel  stopcontact  solatube lichtkoepel  gas  water  elektra  coax  internet tv bellen installeren  installatiebedrijf  elektricien  zonneboiler  zonnecollector  badkamer  keuken  installatie onderhoud vereniging van eigenaren zonnepanelen stoppenkast remeha cv ketels epdm resitrix calenta zolder shingles opplussen evita
pv panelen duurzame energie apeldoorn dea subsidie pv panelen
Volgen:
Delen:
Nieuws en andere berichten
Like ons:
Installatiebedrijf Groothedde b.v. uit Apeldoorn, Gas Water CV Elektra Loodgieter Dakgoten Dakbedekking Kortom uw totaalinstallateur!
Voor Apeldoorn, Ugchelen Beekbergen Wenum-Wiesel Loenen Uddel Hoenderloo Klarenbeek Lieren Hoog Soeren
Copyright © 2013  ∑  Alle rechten voorbehouden  ∑   info@gebroedersgroothedde.nl
Wij hebben een nieuwe website
Maak ook van uw dak een groenoase
Duurzaam en mileuvriendelijk met een groendak

Algemene voordelen
Groendaken koelen de ondergelegen ruimte in de zomer.
Zelfs bij extreme temperaturen zorgen groendaken voor verbeterde klimaatregeling.
Dit bespaart kosten en heeft een positieve invloed op het klimaatprobleem.

Geluidsisolatie

Groendaken verminderen de hoeveelheid geluid die vervoerd wordt via de materialen waarmee een traditioneel dak is opgebouwd. Het biedt dus een extra geluidsisolatie, vooral interessant voor gebouwen in drukke stedelijke gebieden en langs snelwegen.

Gunstig voor de gezondheid

Het natuurlijk uitzicht van groendaken werkt rustgevend, stressverlagend en productiviteitverhogend. Het maakt mensen gezonder, gelukkiger, creatiever en meer ontspannen. Groendaken werken luchtzuiverend voor onzichtbare luchtpollen en stofdeeltjes. Het groen haalt fijnstof uit de lucht en neemt 10 tot 20 % van het stof en de schadelijke bestanddelen op.

Esthetiek

Groendaken zijn mooi en veroorzaken de vorming van natuurlijke aromatische geuren. Er zijn maar weinig mensen die hun tuin volgooien met grijs beton. Waarom dan het dak waarover je uitkijkt grauw en grijs laten, terwijl je ook een mooi groen uitzicht kan hebben?

Economische voordelen

Minder energiekosten Groendaken hebben een warmte-isolerend effect, waardoor het binnenshuis in de zomer koeler en in de winter warmer blijft. Door deze thermische isolatie kan er in gebouwen flink bespaart worden op verwarmen en koelen.
Langere levensduur dak
De onderliggende dakbedekking wordt beschermt tegen UV-straling, extreme temperaturen, temperatuurwisselingen en hagelstenen. Groendaken zijn daardoor minder snel aan vervanging toe en hebben dus een langere levensduur.
Verhoging vastgoedwaarde
Groendaken bieden een hogere return on investment bij vastgoedinvesteringen: ze verhogen de waarde van het gebouw zelf en van de omringende gebouwen Groendaken komen in aanmerking voor subsidies Groendaken hebben een groot aantal maatschappelijke voordelen

Mobiroof dealer van Apeldoorn en omgeving
Het Mobiroof Dakbegroeiingssysteem is een ideaal product om daken een groen tintje te geven. Vooral in verstedelijkte gebieden is het moeilijk om een groene omgeving te creŽren.
In de Kant en Klaar cassete, met een afmeting van 54x54x9cm, zit reeds speciale grond (substraat) met 4 verschillende Sedumplanten. Het lichte gewicht en afmeting, maken het mogelijk om deze aan te brengen op uw garage, carport, uitbouw, tuinhuisje en dergelijk.
Heeft u vragen neem dan hier contact met ons op

Als u hier klikt komt u op de website van onze leverancier van dit mooie product, en
zult u veel informatie kunnen vinden.
22a Groendak Apeldoorn Waterlei
19b_Groendak_in_Apeldoorn
22c Groendak Apeldoorn Waterlei
Detail dakgrind met sedum
Wij hebben een nieuwe website