Groendak

Maak ook van uw dak een groenoase
Duurzaam en mileuvriendelijk met een groendak

Algemene voordelen 
Groendaken koelen de ondergelegen ruimte in de zomer.
Zelfs bij extreme temperaturen zorgen groendaken voor verbeterde klimaatregeling.
Dit bespaart kosten en heeft een positieve invloed op het klimaatprobleem.

Geluidsisolatie 

Groendaken verminderen de hoeveelheid geluid die vervoerd wordt via de materialen waarmee een traditioneel dak is opgebouwd. Het biedt dus een extra geluidsisolatie, vooral interessant voor gebouwen in drukke stedelijke gebieden en langs snelwegen.

Gunstig voor de gezondheid

Het natuurlijk uitzicht van groendaken werkt rustgevend, stressverlagend en productiviteitverhogend. Het maakt mensen gezonder, gelukkiger, creatiever en meer ontspannen. Groendaken werken luchtzuiverend voor onzichtbare luchtpollen en stofdeeltjes. Het groen haalt fijnstof uit de lucht en neemt 10 tot 20 % van het stof en de schadelijke bestanddelen op.

Esthetiek 

Groendaken zijn mooi en veroorzaken de vorming van natuurlijke aromatische geuren. Er zijn maar weinig mensen die hun tuin volgooien met grijs beton. Waarom dan het dak waarover je uitkijkt grauw en grijs laten, terwijl je ook een mooi groen uitzicht kan hebben?

Economische voordelen 

Minder energiekosten Groendaken hebben een warmte-isolerend effect, waardoor het binnenshuis in de zomer koeler en in de winter warmer blijft. Door deze thermische isolatie kan er in gebouwen flink bespaart worden op verwarmen en koelen.
Langere levensduur dak 
De onderliggende dakbedekking wordt beschermt tegen UV-straling, extreme temperaturen, temperatuurwisselingen en hagelstenen. Groendaken zijn daardoor minder snel aan vervanging toe en hebben dus een langere levensduur.
Verhoging vastgoedwaarde 
Groendaken bieden een hogere return on investment bij vastgoedinvesteringen: ze verhogen de waarde van het gebouw zelf en van de omringende gebouwen Groendaken komen in aanmerking voor subsidies Groendaken hebben een groot aantal maatschappelijke voordelen

Mobiroof dealer van Apeldoorn en omgeving
Het Mobiroof Dakbegroeiingssysteem is een ideaal product om daken een groen tintje te geven. Vooral in verstedelijkte gebieden is het moeilijk om een groene omgeving te creëren.
In de Kant en Klaar cassete, met een afmeting van 54x54x9cm, zit reeds speciale grond (substraat) met 4 verschillende Sedumplanten. Het lichte gewicht en afmeting, maken het mogelijk om deze aan te brengen op uw garage, carport, uitbouw, tuinhuisje en dergelijk.
Heeft u vragen neem dan hier contact met ons op

Als u hier klikt komt u op de website van onze leverancier van dit mooie product, en
zult u veel informatie kunnen vinden.

One thought to “Groendak”

Reacties zijn gesloten.